Opportuniteit

Een opportuniteit zonder limiet!

groei met ons

Ten gevolge van een groter bewustzijn van ons publiek zijn we constant op zoek naar individuen. Sluit je daarom aan bij de honderden enthousiaste mensen in de wereld die een overvloedige levensstijl hebben gerealiseerd dankzij de Vivenso opportuniteit. Je hoeft namelijk geen geld te investeren en anderzijds heeft u geen voorgaande ervaring nodig. Onze ervaren verdelers zorgen niet alleen voor trainingen maar voorzien je van voortdurende begeleiding die leiden tot uw succes!

Ons verkoop model

Bij Vivenso geloven we er namelijk sterk in dat ons toestel het best via demonstraties aan huis worden verkocht. Op die manier kan de klant de verschillende mogelijkheden en functies van ons product persoonlijk ervaren.


full time

De Vivenso opportuniteit is perfect voor personen die niet alleen een flexibel werkschema zoeken maar ook verlangen naar een inkomen van een voltijdse job. Bovendien is ervaring geen must! Uw lokale Vivenso verdeler bied je gratis trainingen aan en voorziet je met alles wat je nodig hebt om te starten.

part time

Wil je genieten van een extra inkomen, een nieuwe wagen kopen, een droomreis maken, of je dagelijkse uitgaven bekostigen? Haal daarom meer uit je leven door enkele uren in de week vrij te maken. De deeltijdse opportuniteit is een ideale manier om geld te verdienen op een flexibele manier die bij je levensstijl past.

Student

Studenten willen graag een extra inkomen. Bij Vivenso kan je door enkele uren in de week vrij te maken extra verdienen en meer uit je leven halen. Je bepaalt zelf je uren en Vivenso verdelers delen hun ervaringen en leren je om goed geld te verdienen. Als je kiest om een carrière uit te bouwen zijn er doorgroei mogelijkheden. Als u een positieve houding heeft en een extra inkomen wil verdienen waarom Vivenso geen kans geven?

WAT BIEDEN WIJ AAN ONZE VERKOOPMENSEN

We moedigen onze verkoopprofessionals aan, met niet alleen een van de hoogste bonussen in de branche, maar ook met een gezonde balans tussen werk en privéleven. Het is essentieel voor ons om de motivatie van onze toekomstige collega’s te begrijpen om te plannen voor toekomstige ontwikkeling en incentives.

ONZE PRODUCTEN

We verbeteren de kwaliteit van leven voor mensen over de hele wereld door middel van innovatieve oplossingen op het gebied van zuivere lucht en een schone binnenomgeving. Wij geloven dat we met onze producten mensen kunnen helpen een gezonder leven te leiden.

ONZE CULTUUR

Vivenso is een van de toonaangevende en meest gerespecteerde directe verkooporganisaties ter wereld, met een rijke geschiedenis van succes, vooruitstrevend denken, innovatief en een geavanceerde focus op de toekomst. Als je een passie hebt voor verkoop en klanten helpt, is Vivenso Belgium een ​​plek om te zijn. Wij zijn een team dat een motiverende en uitdagende werkplek biedt. Je krijgt de kans om deel te nemen aan verschillende incentive programma’s en evenementen die over de hele wereld worden georganiseerd.