F.A.Q.

Veel gestelde vragen over Vivenso

Waar kan ik een Vivenso reiniging systeem kopen?

De Vivenso reiniging systeem worden verkocht via een netwerk van onafhankelijke geautoriseerde verdelers. Als je interesse hebt in het aanschaffen van een toestel, gelieve het maak een afspraak formulier in te vullen en een geautoriseerde verdeler in je buurt zal contact met je opnemen om je meer informatie te geven.

Hoeveel kost een Vivenso?

De prijs van een Vivenso toestel kan variëren afhankelijk van je persoonlijke configuratie en behoeften. Via je Lokale verdeler is het mogelijk om verdere informatie te verkrijgen. Om een thuis demonstratie te plannen vul je het vraag een demonstratie formulier in.

Verkopen onafhankelijk geautoriseerde verdelers ook online?

Neen, erkende Vivenso verdelers verkopen enkel via thuis demonstraties. Belangrijk, enkel Vivenso producten die verkocht worden bij je thuis door erkende verdelers komen met een erkende garantie. Vivenso producten die aangekocht werden via niet geautoriseerde kanalen, inclusief internet, vallen niet onder de erkende garantie. Bovendien is er geen enkele garantie dat de producten die via internet worden verkocht nieuw zijn of authentieke Vivenso producten zijn.

Wie kan ik contacteren voor onderhoud, herstellingen of vervangstukken?

Gelieve contact op te nemen met je Vivenso verdeler wie je het toestel heeft verkocht. Als je niet in staat bent om je verdeler te bereiken, neem contact op via de website en nemen we spoedig contact met je op.  

Waar kan ik de gebruikershandleiding vinden?
Hoeveel garantie heb ik op mijn Vivenso stofzuiger?

Vivenso biedt aan zijn exclusieve verdelers een geschreven twee jaar garantie op plastieken onderdelen en vijf jaar op de Vivenso motor en elektrische hulpstukken. Deze garanties hebben geen betrekking op normale slijtage van het product of kosten die gepaard zijn aan reparaties. Vraag bij je erkende verdeler achter de bijkomende garantie mogelijkheden.

Kan de Vivenso vloeistoffen opnemen?

Met De Vivenso powerbrush is het niet mogelijk om vloeistoffen op te zuigen. Wanneer je het toestel zonder de powerbrush gebruikt, is de Vivenso geschikt om veilig vloeistoffen op te zuigen. Volg altijd de aanwijzingen in de gebruikershandleiding.