Weg met onaangename geuren

De mensen die worden blootgesteld aan rook binnenshuis, krijgen 2-3 keer meer kans op chronische obstructieve longziekte.

Verschillende onaangename geuren reflecteren op negatieve wijze op uw omgeving.

Het inademen van dampen en onaangename geuren kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

Allergische ziekten zijn de laatste decennia sterk toegenomen.

Onaangename geuren

De symptomen beïnvloeden mensen verschillend en in verschillende mate. Aandacht voor waar deze potentieel gevaarlijke verontreinigde stoffen vandaan komen, is de eerste stap naar preventie. Bronnen zijn onder meer rook, muffe lucht, keuken- en badkamer geuren, maar ook toner en inkten, verven, lijmen en schoonmaakmiddelen.

Het inademen van schone lucht is een essentieel onderdeel van het handhaven van een gezonde levensstijl. Het vermijden van blootstelling aan schadelijke verontreinigende stoffen in de lucht is niet altijd gemakkelijk. Buiten verontreinigende stoffen zoals industriële rook, uitlaatgassen van auto’s en rook zijn soms moeilijk te vermijden. Met betrekking tot de binnenlucht hebben we het vermogen om de omgeving in grotere mate te beheersen en te manipuleren.

onaangename geuren van cigaretten
onaangename geuren uit de keuken

De oplossing

Een effectieve methode is om een ​​luchtreiniger te gebruiken die kan helpen bij het voorkomen van vervuiling en emissies. De luchtkwaliteit binnenshuis kan veel meer vervuild zijn dan buitenlucht en het gebruik van een luchtzuivering systeem met een waterfilter kan veilig meer dan 99,97% van de schadelijke verontreinigende stoffen verwijderen, waardoor gezondheidsrisico’s worden verminderd en worden behartigd.

Een effectief luchtzuivering systeem kan vervuilende stoffen van slechts 0,3 micron elimineren, waardoor de gezondheid wordt verbeterd en gezondheidsrisico’s aanzienlijk worden verminderd.

Meest voorkomende toxische stoffen die de lucht verontreinigen

Kiemen en virussen

Kiemen en virussen

Rondvliegend stof

Rondvliegend stof

Pollen

Pollen

Huisstofmijt van zetels en tapijten

Huisstofmijten van meubels en tapijten

verontreinigende stoffen

Verontreinigende stoffen uit luchtroosters

Huidschilfers van huisdieren

Huidschilfers van huisdieren

rook van sigaretten

Rook en andere onaangename geuren

Chemicaliën

Chemicaliën

GRATIS CONSULTATIE

Neem contact met ons op en we kunnen uw gezonde omgeving personaliseren.

GEZONDE THUIS TEST

Test om te zien hoe gezond je huis is.

SERVICE

Klantenservice